ALLT SKA BORT! 50% PÅ HELA SORTIMENTET!

Om Hinoki

Hinoki startades 2020 med en vision om att göra japanska produkter tillgängliga i Sverige och därmed öka intresset för det japanska hantverket.

Vi säljer funktionella artiklar av hög kvalité till dig som älskar design och inredning. Alla våra produkter är tillverkade i Japan och noga utvalda för att kunna tjäna våra kunder länge. Vi arbetar enbart med japanska varumärken som är kända för sitt hantverk och sin stilmedvetenhet.

Hinoki är butiken som tar det bästa av Japan till Sverige.

Varför Japan?

Japan har en rik historia och även om landet idag är i framkant vad gäller bl.a. teknologi och infrastruktur, så finns en stolthet kopplat till landets förflutna. Hantverk har en betydande roll i den japanska kulturen och vävs ofta samman med funktionalitet, samt minimalistisk och sofistikerad design, i tillverkningen av produkter.

Inredningen i japanska hem influeras ofta av samspelet mellan människor och dess relation till naturen. Därför används traditionellt sätt mycket naturmaterial. Alla utrymmen anses värdefulla och inreds framförallt med användbara och vackra föremål – det finns helt enkelt ingen plats för bråte.

Vår fascination för detta sätt att bo, inreda och kreera gör att japanska produkter är det självklara valet för oss. Japan har en speciell plats i våra hjärtan och det är utifrån denna kärlek som vi handplockat vårt utbud.

Kontakta oss

För mer information om produkter, tillgänglighet, leverans och priser, vänligen kontakta oss via formuläret nedan. Det går även att kontakta oss via mail: info@hinoki.se. Adressen nedan gäller endast för leveranser.

Hinoki
Nyebrostigen 20
c/o Jonas Raneryd Imaizumi
443 30 Lerum