ALLT SKA BORT! 50% PÅ HELA SORTIMENTET!

Leverans & frakt

LEVERANSTID, SVERIGE

Lagervaror
Lagervaror är varor som vi normalt har i lager för omedelbar leverans och skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar, vilket innebär att leveranstiden från oss till dig normalt är 2-5 arbetsdagar. Vid stor orderingång eller leveransförsening från leverantör kan dessa varor i vissa fall ha en längre leveranstid. I sådana fall meddelar vi dig om detta så snart vi behandlat din order. Skulle det finnas speciella skäl för att varan inte levereras i rätt tid är det viktigt att du som kund meddelar oss detta.

Beställningsvaror
Alla varor som inte finns tillgängliga på vårt lager räknas som beställningsvaror. Alla leveranstider för beställningsvaror som anges är ungefärliga, normalt sett är leveranstiden 1-3 veckor för beställningsvaror. Vi återkommer till dig om leveranstiden av någon anledning skulle bli längre än detta.

Order med varor med olika leveranstid
Om du beställer flera varor med olika lång leveranstid på en och samma order skickas alla varor i en sändning när samtliga varor ankommit till vårt lager. Om du önskar delleverans vänligen kontakta info@hinoki.se. Extra avgift kan tillkomma.