ALLT SKA BORT! 50% PÅ HELA SORTIMENTET!

Köpvillkor

PRISER
Samtliga priser är angivna i Svenska Kronor (SEK), inklusive moms.

BETALNING
Betalning kan ske via bank- eller kreditkort som är kopplade till Visa, MasterCard, Maestro och AMEX. Betalning kan även göras med Klarna, Apple Pay, Google Pay och Shop Pay. Hinoki (Koenji AB) tar inte ut några extra avgifter för kortbetalningar. Överföringen sker med säker SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter.

FAKTURABETALNING
Om du väljer att betala med Klarna, klicka in här för att läsa mer om Klarnas köpvillkor.

SEKRETESS
Se vår integritetspolicy här.

ÅNGERRÄTT
Vid köp i vår webbutik gäller distanshandelslagen. Läs mer om byten och returer här.

FÄRGER OCH BILDER
Vi strävar efter att återge färger och texturer på våra produkter så exakt som möjligt, men vi kan inte garantera att de bilder som visas i webshopen exakt återger verkligheten. Hur t.ex. färger återges beror bl.a. på din dator, bildskärmens inställningar m.m. Ofta använder vi också bilder från våra leverantörer, då har vi ingen möjlighet att påverka förutsättningarna vid fotograferingen.

FELAKTIGA UPPGIFTER
Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga uppgifter angående pris och leveranstid. Vi reserverar oss för eventuella fel i såväl produktinformation som pris och lagersaldo. Även efter genomfört köp och skickad orderbekräftelse förbehåller vi oss rätten att ändra pris och leveranstid vid eventuellt tryckfel. Om en produkt i Hinokis sortiment har utgått eller av annan anledning inte finns att tillgå, är Hinoki ej skyldig att tillhandahålla sådan produkt oaktat att kunden beställt densamma enligt ovan. När kunden har lagt en beställning kan Hinoki inte ändra i beställningen efter att den skickats, returvillkoren gäller.

FORCE MAJEURE
Vi förbehåller oss rätten att åberopa Force Majeure i sådana situationer där detta är tillämpbart.

ÖVRIGA VILLKOR
Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Koenji AB förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

FRAKT OCH LEVERANS
Läs våra frakt och leveransvillkor här.

Koenji AB (Org. nr: 559240-4205)
Donsögatan 3B c/o Niclas Juhlin
414 74 Göteborg