ALLT SKA BORT! 50% PÅ HELA SORTIMENTET!

Japandi – en av årets stora inredningstrender

japandi japansk badmatta hinoki

Japandi är en av årets stora inredningstrender — en elegant och avskalad stil influerad av både japansk och skandinavisk design. 2021 ska du inreda hållbart och harmoniskt med naturmaterial och funktionella detaljer. Japansk tidlös design och minimalism sätter tonen med filosofin om att låta det som känns värdefullt för dig ta plats och göra sig av med bråte. Välj gärna handgjorda inredningsdetaljer av hög kvalitet i material som tjänar dig länge, så som trä, lera, keramik, linne, ull och papper.

Några tips och inredningsdetaljer som får ditt hem att andas Japandi:

FUNKTIONELLA INREDNINGSDETALJER
Japandi innebär fokus på funktion likväl som form — accessoarer ska vara stilfulla men framförallt användbara. Japanska Soils eleganta produkter till hemmet förenklar vardagen med sin funktion. De använder sig av naturmaterialet diatomacé som är naturligt vattenabsorberande vilket gör att deras handgjorda inredningsdetaljer är perfekta i fuktiga utrymmen så som kök och badrum. Deras badmattor och diskunderlägg har blivit populära på grund av att dess funktionalitet möter det japanskt stilrena formspråket.

HARMONI I HEMMET 
Förra året spenderades mycket tid i hemmet. Önskan att skapa en oas och känna harmoni där man bor är därför något som många tagit med sig in i 2021 — vilket går hand i hand med Japandi. Inred avskalat, välj iögonfallande växter och mjuk belysning för att skapa en rofylld miljö.

Behöver du hjälp att komma ner i varv? Hasami Porcelain har tillsammans med den etablerade rökelsetillverkaren Nippon Kodo tagit fram rökelser med doft av Aloeswood och Sandalwood – klassiska och populära essenser i Japan. Använd tillsammans med Hasami Porcelains nätta keramikfat i jordnära färgpalett samt Hakuhodo Sumitani Saburo Shotens kulformade hållare i svart mässing och låt de få bidra till harmoni i hemmet.

DUKA MED KVALITET
Låt trädetaljer bli del av din dukning, tillsammans med praktisk och elegant keramik. Hasami Porcelain fat, skålar och muggar utgör den perfekta japandi-servisen med sin stapelbara funktion och moderna formspråk.

När du vid nästa middagsbjudning serverar asiatiskt är Hyozaemons handgjorda ätpinnar samt glas- och skålunderlägg användbara och fina detaljer. Träslagen produkterna är gjorda av är noga utvalda för bästa kvalité och den tidlösa designen passar perfekt in i det hållbara moderna hemmet.

Rökelser och tillbehör